Accesori ptr ``CARGO``

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Accesori ptr ``CARGO``

Nu stiu dragi MCV-isti ce carati voi cu MCV-ul dar eu simt nevoia de niste accesorii...
    Cand am dat comanda de MCV exista pe lista de optionale si Plasa Retinere Bagaje(cea pe verticala care separa habitaclu de portbagaj) si atunci fata de la dacia mi-a zis ca nu ca-l cumpar separat la livrare si ca nu se adauga ca optional , in ziua cand am cumparat masina am uitat complet de acea plasa , acum vreau sa-mi o cumpar , am fost pe la dacia si cica nu exista asa ceva dar au un fileu de metal ce se fixeaza in podea si nu stiu cum la un pret astronomic...
    Deci in concluzie are cineva un cod un pret de la acea plasa retinere bagaje???Am mare nevoie de ea... Si nu-mi dau seama cum se prinde in masina
    o schema de montaj niste poze ceva? pana la urma imi cumpar o plasa de bagaje(orizontala si o adaptez cumva) Problema mea e cainele care nu vrea in portbagaj si la semafor daca nus atent sare pe bancheta.
    Am vazut astfel de plase si prin super marketuri dar nu stiu cum se prinde la golan...

sigpic

E vorba cumva de plasa plic? Asta e numai pentru MCV.
    Sau mai exista plasa portbagaj, care e pentru Berlina si MCV.
    Daca imi zici care din ele e, iti dau codul si pretul.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

off topic... Andrei esti o dilema ptr noi.. ia iesi si tu din umbra...
      sigpic

Comment

Am facut rost si de pozele plaselor respective:
        Plasa portbagaj

Plasa plic

Comment

Andrei am zis ca pe verticala , deci plasa de care zic este ca optional nu ca accesoriu(dar cand am dat comanda de masina tipa de acolo mi-a zis ca plasa se cumpara la livrare desi i-am aratat ca e optional si i-am explicat)
          este plasa aceea care vine de la tetiere pana in plafon sus cum au majoritatea breakurilor

sigpic

Comment

Da, am inteles despre ce e vorba, aia vine doar ca optional si nu se poate comanda.

Comment

Originally posted by unic
              off topic... Andrei esti o dilema ptr noi.. ia iesi si tu din umbra...
              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Originally posted by andrei
                Da, am inteles despre ce e vorba, aia vine doar ca optional si nu se poate comanda.
                andrei pai eu ce fac acum pe cine strang de gat?
                deci cand am comandat masina mi-sa zis ca acea plasa o cumpar la livrare si la livrare aia nu a zis nimic eu am uitat... acum ce fac
                oricum luni ma duc sa-i strang de gat , sau cat alte soluti after-marketD

tousi ma gandesc asa , un cod ceva tot are plasa aia deci daca ma duc cu codul la dealer si il cer pot sa cumpar nu , adica ca si o piesa de schimb sa zicem

sigpic

Comment

@SoNyKeL cred ca de aceasta vrei nu?Vezi ca ai mesaj privat...
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

da mersi mult de informatie dar totusi m-ar interesa cat costa aia originala sau un cod ceva?

Cum se prinde adrei plasa aia plic? ca masina mea nu are nimic de ancorare cum e in poza are doar jos pe podea...

sigpic

Comment

Coduri pentru plasa care iti trebuie tie nu am insa pentru celelalte da.
                      O data cu plasa vine si un set de prinderecu niste cleme pe care trebuie sa le fixezi tu cu popnituri sau cu chiplingurile care le are in setul de prindere.Cu placere.
                      sigpic

Comment

Originally posted by SoNyKeL
                        Cum se prinde adrei plasa aia plic? ca masina mea nu are nimic de ancorare cum e in poza are doar jos pe podea...
                        Se prinde cu 4 carlige de ancorare de niste gauri existente in caroserie (posibil sub mocheta).
                        S-ar putea luni sau marti sa fac rost de codul Plasei de retinere bagaje, dar nu promit nimic.

PS: Bine ca nu mi-ai zis ardei.

Comment

da scuze , o sati zic ciushca de acum :d:d:d.. vezi daca faci rost de cod poate afli si un pret aproximativ asa

sigpic

Comment

Andrei am facut rost de un cod si doar atat desi toti de la dealer sustineau ca nu exista si-mi bagau pe gat un grilaj de metal al 2.5mil am reusit sa ma dau bine pe langa un nenea de acolo care a fost amabil si mi-a zis asa

549455(ultimele 6cifrele ale codului)si ca se numeste plasa retinere , mia aratat pe PC si o schema cu accesorile aferente ptr montaj , niste tije metalice agatatori(nu stiu cum se numea programul folosit de el)
                            andrei banuiesc ca ai acel program asa ca poate ma poti ajuta cu mai multe detalii eventual un pret , etc... poate un print screen din acel program

sigpic

Comment

Da, am programul, dar varianta veche, de vreo 6 luni, poate chiar un an si nu are asa ceva. Daca as fi avut ti-as fi dat de la inceput codul si pretul.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google